Bijzondere Noden
Doneer ook!

Toerusting

Land/Regio: Oost-Azië

Waar: Arme afgelegen dorpen

Categorie: Toerusting

Wie: Pioniers

Projectomschrijving

Door praktisch dienstbetoon wordt het Woord gedeeld in een gesloten land. Een land waarin relaties een belangrijk onderdeel zijn van de cultuur. Iedereen waar contact mee is wordt beschouwd als een vriend. Er zijn veel tradities in familiaire zin. Men laat merken dat men om elkaar geeft, dat doen zij onbewust zoals de Heere het heeft bedoeld. Door gebruik te maken van deze cultuur eigenschap zijn we in staat om contacten te leggen.

Mensen ervaren psychische druk, stress, angst en tegenslagen waardoor het leven zwaar en moeilijk is. Het helpen van mensen in die nood is niet eenvoudig. Tijd om te luisteren is belangrijk. Deze setting biedt de mogelijkheid om mensen te leren kennen en om psychologische en medische hulp te bieden met de mogelijkheid om iets uit het Woord door te geven.

Bijzondere Noden ondersteunt de activiteiten voor zowel de gezondheidszorg als psychische hulp. Dit middel wordt gebruikt om in contact te komen en zo het Evangelie van vrije genade te brengen.

Sponsoring

Het wordt steeds moeilijker om het Evangelie te delen in Oost Azië. De aangepaste wet- en regelgeving geeft vergaande beperkingen. Het is van belang voorzichtig om te gaan met het doorgeven van het Woord. Er zijn wel momenten dat er iets gezegd kan worden over de Toevlucht in noden. Met uw structurele ondersteuning helpt u mee om om het Evangelie te brengen in Oost Azië.

Maak hieronder uw keuze en ondersteun de activiteiten in Oost Azië.

Deelprojecten

  • Psychologische hulp

    Helpt u vanaf € 1,- mee om uw medemens psychologische hulp te bieden en zo het evangelie te mogen brengen?

  • Voorlichting

    Helpt u mee vanaf € 1 om voorlichting te geven over gezondheidszorg en zo het evangelie te mogen brengen?

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op over dit project.

Financieel

1.240,-
0,-
16.750,-