Bijzondere Noden
Doneer ook!

Ondernemers

Voelt u zich betrokken bij het diaconale werk van Bijzondere Noden? Wilt u met uw bedrijf een verschil maken in het leven van uw naaste? Wij bieden u graag deze gelegenheid.

Hoe?

Door projecten te ondersteunen die praktische hulp bieden in combinatie met het brengen van het Evangelie. Zo helpt u de lokale bevolking door hen te voorzien van eerste levensbehoeften, hen toe te rusten op basis van de Bijbel en hen te stimuleren tot ontwikkeling en zelfredzaamheid.

Wat?

Drie projecten vragen speciaal de aandacht, onderverdeeld in Primaire Hulp, Ontwikkeling en Toerusting. Wilt u hieraan bijdragen? Lees dan verder op deze site of neem contact op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

 • Toerusting

  Psychische hulp en voorlichting. Projectbijdrage vanaf € 100,-

  Details
 • Ontwikkeling

  Stimuleren van zelfredzaamheid. Projectbijdrage vanaf € 300,-

  Details
 • Primaire hulp

  Diaconale hulp in de binnenlanden van Papoea. Projectbijdrage vanaf € 500,-

  Details

We willen u graag de mogelijkheid bieden om als organisatie een betekenisvolle rol te spelen in het leven van onze naasten. Het dienen van de meest kwetsbaren in combinatie met de verkondiging van het Evangelie zijn daarbij belangrijke pijlers van Bijzondere Noden. Samen met uw organisatie zoeken we graag naar een passende verbinding in zowel het projectthema als uw projectbijdrage.

Primair is het doel om ondernemers van onze eigen achterban te betrekken bij de missie van Bijzondere Noden. Daarom zoeken we die ondernemer die zich intrinsiek betrokken weet bij deze Bijbelse opdracht.

Niet het projectrendement speelt een rol maar de diaconale opdracht om hulp te bieden aan onze behoeftige naasten. Door deze hulp te bieden is het mogelijk om hen te bereiken met het Evangelie, mede door samenwerking met andere deputaatschappen.

Uiteraard gaat Bijzondere Noden verantwoord met de ontvangen middelen om.

De jaarlijkse overheadkosten zijn beperkt zodat de verkregen middelen zo veel mogelijk op de plaats van bestemming komen. Van iedere ontvangen euro wordt 92,6 cent daadwerkelijk besteed!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het project dat u steunt?
Meld u dan aan voor onze ondernemersnieuwsbrief.

Bijzondere Noden waardeert het erg dat u als ondernemer betrokken wilt zijn bij onze projecten. Door uw bijdrage is het mogelijk om uw medemens in moeilijke omstandigheden te helpen.

Indien u op uw website kenbaar wenst te maken dat u bepaalde projecten ondersteunt dan kunt u daarvoor contact opnemen. Wij voorzien u graag van ons logo en/of foto’s van het project dat u ondersteunt.

Uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar vanwege onze ANBI status.

Contact

T: 0348-489910

E: info@bijzonderenoden.nl

  Dhr.Mevr.