Bijzondere Noden
Doneer ook!

Ondernemers

Altijd druk bezig met uw onderneming en het rendement daarvan? Voelt u ook wel eens de drang om meer te betekenen voor uw naaste? Bijzondere Noden biedt u graag deze gelegenheid.

Hoe?

Door projecten te ondersteunen die praktische hulp bieden in combinatie met het brengen van Gods Woord. Zo helpt u de lokale bevolking door hen te voorzien van eerste levensbehoeften, hen toe te rusten op basis van de Bijbel en hen te stimuleren tot ontwikkeling en zelfredzaamheid

Wat?

Drie projecten vragen speciaal de aandacht, onderverdeeld in Primaire Hulp, Ontwikkeling en Toerusting. Wilt u als ondernemer meedelen? Lees dan verder op deze site of maak een afspraak met onze relatiebeheerder.

 • Toerusting

  Psychische hulp en voorlichting. Projectbijdrage vanaf € 1,-

  Details
 • Ontwikkeling

  Stimuleren van zelfredzaamheid. Projectbijdrage vanaf € 300,-

  Details
 • Primaire hulp

  Diaconale hulp in de binnenlanden van Papoea. Projectbijdrage vanaf € 460,-

  Details

Onze intentie is om ondernemers actief te betrekken bij de activiteiten van Bijzondere Noden. De projecten die worden uitgevoerd staan in het teken van het verstrekken van praktische hulp en het brengen van Gods Woord. Daarvoor zijn fondsen nodig om dit werk te continueren.

Bij Bijzondere Noden wordt regelmatig aangeklopt  door lokale kerken en zusterorganisaties voor ondersteuning. Hieraan wordt graag gehoor gegeven, echter zijn de middelen beperkt. Vandaar dat er gezocht wordt naar ondernemers die zich intrinsiek betrokken weten bij het werk van Bijzondere Noden en de projecten willen ondersteunen met financiële middelen.

Primair is het doel om ondernemers van onze eigen achterban te betrekken bij de missie van Bijzondere Noden. Daarom zoeken we die ondernemer die zich intrinsiek betrokken weet bij deze Bijbelse opdracht.

Niet het projectrendement speelt een rol maar de diaconale opdracht om hulp te bieden aan hulpelozen. Door deze hulp te bieden is het mogelijk om onze naaste te bereiken met Gods Woord, mede door samenwerking met andere deputaatschappen.

Uiteraard gaat Bijzondere Noden verantwoord met de ontvangen middelen om.

De jaarlijkse overheadkosten zijn beperkt zodat de verkregen middelen zo veel mogelijk op de plaats van bestemming komen. Van iedere ontvangen euro wordt 92,6 cent daadwerkelijk besteed!

U kunt per kwartaal een overzicht downloaden waarin updates te vinden zijn van het project wat u ondersteund. Deze kunt u vinden op de projecten pagina.

Bijzondere Noden waardeert het erg dat u als succesvolle ondernemer betrokken wilt zijn bij onze projecten. Door uw bijdrage is het mogelijk om uw medemens in moeilijke omstandigheden te helpen.

Indien u op uw website kenbaar wenst te maken dat u bepaalde projecten ondersteunt dan kunt u daarvoor contact opnemen met onze relatiebeheerder. Hij voorziet u van bijvoorbeeld het logo en/of foto’s van het project dat u ondersteunt.

Uw bijdrage is fiscaal aftrekbaar vanwege onze ANBI status.

Contactpersoon
Erik de Weerd

Relatiebeheerder

T: 06 – 5168 6637

Dhr.Mevr.