Bijzondere Noden
Doneer ook!

Videoboodschappen van de vervolgde kerk

Videoboodschappen van de vervolgde kerk

"Plotseling stormde er een terrorist naar binnen. De jongens in de christelijke boekwinkel dachten dat hun laatste uur geslagen was... Eén dook op de grond en bad zijn laatste woorden. Maar de andere zei: voordat je alles opblaast... zou je eerst de Bijbeltekst op deze muur willen lezen?"

Onze projectpartner Peter uit Pakistan deelde deze indrukwekkende ervaring in een videoboodschap. In Pakistan lijden veel christenen onder discriminatie, verdrukking en terreur. Toch mogen velen ook getuigen van uitreddingen, bemoedigingen en bovenal Gods almacht en trouw. 

Wat kunnen wij leren van christenen in verdrukking? Peter wil zijn ervaringen graag met u delen! Laat u zich ook bemoedigen door zijn verhalen? Meld u aan voor deze vierdelige videoserie!

Louwrens

Direct na aanmelding ontvangt u de eerste videoboodschap in uw mailbox. Daarna ontvangt u vier weken lang elke week een mail met het volgende deel van de videoserie. In elke mail staan reflectievragen om over na te denken.

Klik op bovenstaande knop of meld u hier aan.

Vergelijkbare verhalen

 • Verhalen

  BN in Jordanië

  "Op een nacht kregen we een telefoontje dat ISIS op weg was naar Mosul. We hadden een half uur om te vluchten..."

  Lees verder
 • Verhalen

  Het verhaal van Rifat

  Toen de Pakistaanse Rifat tot geloof kwam, was ze haar leven niet meer zeker. Ze vluchtte naar Maleisië, maar zelfs daar wordt ze met de dood bedreigd. Lees hier haar verhaal.

  Lees verder