Bijzondere Noden
Doneer ook!

Vacature: managementassistent

Vacature: managementassistent

Wil jij bijdragen aan het wereldwijde diaconale werk van de kerk? Kun jij orde en overzicht bewaren in een overlopende agenda en wil jij het aanspreekpunt zijn voor onze achterban? Ligt jouw kracht in het omzetten van ideeën en wensen in concrete acties? Kortom: ben jij de veelzijdige collega die wij zoeken?

Vanwege het aanstaande vertrek van onze collega zijn wij op zoek naar een

Managementassistent (0,8 - 1 FTE)

Als Managementassistent van Bijzondere Noden…

… behoud je orde en overzicht in de overlopende agenda en mailbox van onze bureaumanager, sta je in nauw contact met onze achterban door hun vragen te beantwoorden via mail en telefoon en coördineer je binnenkomende voorlichtingsaanvragen. De organisatie van verkopingen en evenementen als de Landelijke Diakendag is goed aan jou besteed. Verder houd je je bezig met het voorbereiden en notuleren van (bestuurs)vergaderingen en beheer je de digitale werk- en planomgeving en het archief.

Binnen het team bewaak je de planning en weet je ideeën en wensen om te zetten in concrete, uitvoerbare acties. Je bent flexibel inzetbaar en in staat het team te ontzorgen waar nodig, zoals bij het plannen van werkbezoeken, redigeren van de Noodklok, updaten van de website etc. Kortom: jij werkt accuraat, zet de puntjes op de i en bewaart het overzicht voor ons drukbezette, ideerijke en gezellige team.

Wat wij van je vragen:

• Je bent een positief betrokken lid van de Gereformeerde Gemeenten en hebt hart voor het wereldwijde diaconale werk;

• MBO+ werk- en denkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring in administratie, secretariaat en communicatie via telefoon en e-mail;

• Ervaring met Office (365), CRM en/of financieel-administratieve systemen en je bent digitaal handig;

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Wat wij je bieden:

Als nieuwe collega word je ontvangen in een hecht en gezellig team. Bijzondere Noden steunt meer dan negentig projecten wereldwijd in ruim dertig landen. Jij mag in de veelzijdige functie van managementassistent onderdeel zijn van dit betekenisvolle werk en zo een bijdrage leveren aan de wereldwijde diaconale hulpverlening vanuit de Gereformeerde Gemeenten.

Hoewel je terecht komt op een dynamische werkplek, nemen we als team iedere week de tijd voor een moment van bezinning rond diaconale thema’s. We bieden een marktconform salaris, een mooie werkplek in Woerden en ruimte om ook thuis te werken.

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV voor zaterdag 10 december naar jdrost@bijzonderenoden.nl.

Uiteraard is het ook mogelijk om te bellen of langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking. Neem contact op met bureaumanager Jan Drost via 0318-489910 of 06-51820957. 

Een profiel en/of competentieanalyse kan deel uitmaken van de procedure

Vergelijkbare verhalen

 • Verhalen

  Noodhulp via BN, hoe gaat dat in zijn werk?

  Noodhulp bij Bijzondere Noden, hoe gaat dat in zijn werk?

  Lees verder
 • Verhalen

  Hoe kiezen wij onze Vervolgde Kerk projecten?

  Hoe kiest BN landen en projecten voor het aandachtsgebied Vervolgde Kerk? Welke criteria gebruiken we?

  Lees verder