Bijzondere Noden
Doneer ook!

Psalmenproject alle 150

Psalmenproject alle 150

Psalmenproject Alle 150

Het Bijbelboek met de meeste hoofdstukken is Psalmen. Al eeuwenlang worden er wereldwijd psalmen gezongen. Vaak komen daarbij niet álle psalmen aan bod. Daarom willen wij, studenten van Calvijnkring Leiden, samen met u, alle coupletten van de 150 psalmen zingen. Op die manier zien we de psalmen in hun context en leren we het verband van coupletten binnen een hele psalm beter begrijpen. U bent van harte uitgenodigd om (een gedeelte) met ons mee te zingen op D.V. 31 oktober, 1 en 2 november (19:00-22.00) en op 3 november de hele dag in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente van Leiderdorp (Hoofdstraat 73).

Steun aan goede doelen

Met dit project willen wij ook het goede doel steunen door geld op te halen voor de Faculté Jean Calvin, een protestantse theologische faculteit in Aix-en-Provence, en de Werkgroep Vervolgde Kerk van de Gereformeerde Gemeenten. U kunt voor dit doel een gift overmaken naar NL09 RABO 0335 6315 33 t.n.v. Gereformeerde Gemeente Leiderdorp o.v.v. Alle 150. Dat kan ook via deze link. Tijdens het project wordt een collecte gehouden. Ook is het mogelijk om op zaterdag voor dit doel bij ons een lunch en/of avondmaaltijd te kopen. Hiervoor kunt u zich opgeven via psalmenprojectalle150@gmail.com of via het contactformulier op de website. Daar kunt u ook met uw vragen terecht.

Vergelijkbare verhalen

 • Verhalen

  Bijzondere ontmoeting in Egypte

  In Egypte worden we zomaar weer geconfronteerd met de oorlog in Syrië...

  Lees verder
 • Nieuws

  Privé: CGO-leergang Vervolgde Kerk

  Wilt u zich verdiepen in de geschiedenis en actualiteit van de Vervolgde Kerk? Schrijf u in voor de CGO-Leergang Vervolgde Kerk in Veenendaal!

  Lees verder