Bijzondere Noden
Doneer ook!

Noodklok maart 2021

Noodklok maart 2021

Overleven

 

“Ik kan niet langer drugs vervoeren. Ik ga nu naar een programma waar ze mij eten geven en leren lezen en schrijven. Ze zeggen dat wat ik voor jullie doe niet goed is. Ik wil het niet meer doen.” En weg rende het jongetje, ver weg van de drugsdealer, naar Sociedad Lucas; het huis waar hij veilig is.

Sociedad Lucas zet zich in voor kinderen uit de sloppenwijken van Santo Domingo. Zo’n honderd straatkinderen krijgen iedere ochtend een gezond ontbijt en gratis onderwijs. Lees meer over dit project in de Noodklok Overleven.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Vergelijkbare verhalen

 • Nieuws

  Noodklok november ’20

  Wederopbouw en weerbaarheid voor de Samburu's in Kenia en een baken van hoop in de Peruaanse hoofdstad Lima. Lees erover in de nieuwe Noodklok!

  Lees verder
 • Nieuws

  Noodklok september ’20

  Gratis christelijke lectuur in 13 talen. Reformatorisch vakonderwijs in Nigeria. Bijbeltrainingen in Korea. Fundamenteel onderwijs: een investering in de toekomst. Lees erover in de nieuwe Noodklok!

  Lees verder