Bijzondere Noden
Doneer ook!

Impactverhalen corona-noodhulp Pakistan

Impactverhalen corona-noodhulp Pakistan

Veel Pakistanen zijn hun baan verloren doordat het land grotendeels in lockdown zit. Voor dagloners is dit een ramp. Zij leven vaak al onder het bestaansminimum en hebben geen buffer om een periode zonder inkomen te overleven. Op meerdere plekken in Pakistan bieden we hulp aan gezinnen van steenfabriekarbeiders in de vorm van voedselpakketten, hygiëneproducten en voorlichting.

Impactverhalen

Verbinding van kerken

Als gevolg op de brief die pastor Masih ons stuurde, hebben we hem in contact gebracht met één van onze partnerorganisaties in Lahore, Pakistan. Zo verbinden we niet alleen de kerk in Nederland met kerken in het buitenland, maar ook buitenlandse kerken onderling. We ontvingen onderstaande reactie van pastor Masih over de verleende hulp.

God zegene u. Ik wil u graag vertellen dat u en uw organisatie ons heel erg geholpen heeft. Ik kan u niet genoeg bedanken en eigenlijk niet met woorden uitleggen hoeveel jullie ons geholpen hebben en hoe dankbaar we zijn. Jullie organisatie hebben precies die mensen geholpen, die écht in nood waren en jullie hulp nodig hadden. We bidden allemaal voor jullie, want wat jullie doen is geweldig en we bidden dat God jullie organisatie zegent. Jullie hebben de meest kwetsbare mensen geholpen, die al dagenlang met een lege maag sliepen. Weduwen, kleine kinderen en veel werkloze mensen zijn gevoed dankzij uw steun. En niet alleen arme christenen hebben uw hulp genoten, maar ook veel moslims en dat is een getuigenis vanuit onze kerk. We zijn ook dankbaar voor de kerk in Lahore, waarmee u ons in contact heeft gebracht. Dank u wel dat zij uw steun mochten ontvangen en daardoor voedselpakketten naar ons konden distribueren. Nogmaals bedankt voor alles, we zullen altijd aan u denken in ons gebed.

Pastor Masih

Helpt u ook mee?

Vergelijkbare verhalen

 • Verhalen

  Hoe de coronacrisis christenen onder druk zet om zich te bekeren tot de islam

  Een Pakistaanse pastor schrijft een indringende brief.

  Lees verder
 • Verhalen

  Brief uit het Midden-Oosten over kerk zijn in coronatijd

  Ondanks het coronavirus heeft deze kerk uit het Midden-Oosten goed en bemoedigend nieuws!

  Lees verder