Bijzondere Noden
Doneer ook!

Coronahulp in India

Coronahulp in India

In India namen de coronacijfers de laatste weken exponentieel toe. In dit land waar christenvervolging toeneemt, hebben juist de christenen het erg zwaar. In samenwerking met het Deputaatschap Bijbelverspreiding voorzien we daarom voorgangers en christelijke gezinnen van een basisvoedselpakket, medicijnen en helpen hen bij het bekostigen van andere vaste lasten. Hieronder brengen we een aantal van de ontvangers in beeld.

"Ik ben een pastor die in afgelegen gebieden evangeliseert. Tijdens één van mijn reizen ben ik besmet geraakt met corona en lag ik op mijn sterfbed. Maar de Heere dacht aan mij en door jullie steun ontving ik medicijnen en voedsel."

Ashok Naik
"Terwijl we samen baden en God om hulp vroegen, kregen we een telefoontje, waarin gevraagd werd naar onze situatie. Toen we verteld hadden over onze zorgen, zei de beller dat God onze gebeden verhoord had. We ontvingen financiële hulp.
Ik loof de Heere hiervoor!"
Vijay Kumar en familie

"We zijn dankbaar dat we hulp ontvangen uit zo'n ver land. We zullen voor jullie bidden en vragen jullie om ook voor ons te blijven bidden. Dank u wel!"

"Door corona verloor ik mijn man. Hij was een voorganger die voor de Heere mocht werken. Jullie hulp herinnert ons aan Gods liefde en Zijn trouwe zorg voor Zijn kinderen."
Pushpalatha Babu
"Ik ontving financiële hulp en heb daardoor een maand lang eten kunnen kopen voor mijn gezin. We zijn dankbaar dat we hulp ontvangen uit zo'n ver land."

Rajpal S
"Ik wil jullie danken voor jullie gebed en financiële hulp. Dat ik hier nog ben, heb ik alleen te danken aan de Heere Jezus. Anders zou ik gestorven zijn aan corona."

Joshua Nellore

"Ik dank de Nederlandse mensen die financiële hulp zonden om mijn familie te helpen. Boven alles dank ik God. Moge de Heere jullie zegenen."

"Onze kerken zijn gesloten. Iedereen bekommert zich alleen om zichzelf en zijn familie. Maar door Gods genade waren er mensen die aan ons dachten. Daar danken we Hem voor."
Spurgeon Raj
"Ik dank God dat Hij aan mij dacht. Ik kon mijn familie nauwelijks te eten geven, maar de Heere voorzag in onze behoeften door jullie. Bedankt voor jullie financiële hulp."
Anand S
Helpt u mee?

Lees meer over onze corona-noodhulp of doneer via onze noodhulppagina.

Vergelijkbare verhalen

 • Nieuws

  Coronahulp in Zuid-Azië

  In India, Nepal, Bangladesh en Pakistan zijn velen zwaar getroffen door corona. Lees meer over onze coronanoodhulp in Zuid-Azië.

  Lees verder
 • Nieuws

  Coronanoodhulp Malawi in beeld

  Om de inwoners van Kwanjana, Malawi, te ondersteunen in deze moeilijke tijd, hebben we corona-pakketten uitgedeeld. We laten u graag meer zien van dit project!

  Lees verder