Bijzondere Noden
Doneer ook!

Gemeenteproject: verbonden van kerk tot kerk

Bijzondere Noden vertegenwoordigt de diaconie van de Gereformeerde Gemeenten wereldwijd en vormt daarmee de handen van de kerk. Door middel van een gemeenteproject bieden we u de mogelijkheid om als kerkelijke gemeente verbonden te worden met de kerk in een ander werelddeel.

Voorbeeldprojecten:

Vraag informatie
 • Kerk in Nigeria

  In het weeshuis komen verdriet en hoop bij elkaar. Verdriet, vanwege het gemis van ouders van pasgeboren baby’tjes. Maar ook hoop, doordat het kindje wél kan overleven door de steun en liefde waarmee het omringd wordt.

  Details
 • Kerk in Ecuador

  Als een stad op een berg. Zo wil de kerkelijke gemeente in Guayaquil zichtbaar zijn voor de omgeving. “De meeste hulp gaat naar mensen buiten onze gemeente, zodat zij het Woord van God mogen horen.”

  Details
 • Kerk in Jordanië

  Voor christenen in Jordanië is het gevaarlijk om het geloof openbaar te belijden. In de gemeente van Youssef en Layla worden ze bemoedigd en krijgen ze Bijbels onderwijs.

  Details
 • Kerk in Zuid-Afrika

  Kent u een kerk met een eigen groentetuin? De reformatorische kerk in Uitkyk (Zuid-Afrika) heeft er één! Hiermee worden veel arme gezinnen geholpen en krijgt men ook de mogelijkheid om zelfvoorzienend te worden.

  Details

Acties

 • Gemeenteproject Goes

  De Gereformeerde Gemeente te Goes zet zich in voor de zendingsgemeente in Guayaquil, Ecuador, door middel van een gemeenteproject.

  Details