Bijzondere Noden
Doneer ook!

Sleutelhanger uit Jordanië

Handgemaakte sleutelhanger van olijvenhout met Engelse en Arabische Bijbeltekst

Desert Rose Holy Land Designs is een programma in Jordanië voor lichamelijk gehandicapte en kansarme moslimvrouwen. Hun handicap zorgt ervoor dat ze niet ‘gezien’ worden in hun cultuur, waar eer en schaamte een grote rol speelt.

Deze sleutelhanger van olijvenhout is één van de producten die ze op ambachtelijke wijze leren maken. Het loon dat ze hiermee verdienen, stelt hen in staat om hun gezinnen huisvesting, voedsel en onderwijs te geven. De Engels en Arabische Bijbelteksten die ze in de sleutelhangers graveren, brengt de moslimvrouwen in aanraking met de Bijbelse boodschap.

€ 7,50 per stuk

Anderen kochten ook

Maak uw minderbedeelde naaste in het buitenland blij en geef hen een speciaal sponsorcadeau. Een cadeau waar u levens mee verandert!

 • Boek ‘Geef mij je hand’

  Wie verre reizen maakt, kan veel vertellen. In dit boek maakt u kennis met een aantal van onze wereldwijde naasten uit Irak, Noord-Korea, Peru en andere landen.

  Details
 • Afrikaans armbandje

  Zuid-Afrikaanse vrouwen maken deze armbandjes voor analfabete dorpsgenoten. Aan de hand van de kleuren leggen ze het Evangelie uit.

  Details
 • Training landbouwmethoden

  Geef een jongere in Malawi een training in landbouwmethoden, zodat ze leren het land op een goede en effectieve manier te gebruiken om later in eigen onderhoud te kunnen voorzien!

  Details