Bijzondere Noden
Doneer ook!

Sleutelhanger uit Jordanië

Handgemaakte sleutelhanger van olijvenhout met Engelse en Arabische Bijbeltekst

Desert Rose Holy Land Designs is een programma in Jordanië voor lichamelijk gehandicapte en kansarme moslimvrouwen. Hun handicap zorgt ervoor dat ze niet ‘gezien’ worden in hun cultuur, waar eer en schaamte een grote rol speelt.

Deze sleutelhanger van olijvenhout is één van de producten die ze op ambachtelijke wijze leren maken. Het loon dat ze hiermee verdienen, stelt hen in staat om hun gezinnen huisvesting, voedsel en onderwijs te geven. De Engels en Arabische Bijbelteksten die ze in de sleutelhangers graveren, brengt de moslimvrouwen in aanraking met de Bijbelse boodschap.

€ 7,50 per stuk

Anderen kochten ook

Maak uw minderbedeelde naaste in het buitenland blij en geef hen een speciaal sponsorcadeau. Een cadeau waar u levens mee verandert!

 • Boekje ‘Geroepen tot het diakenambt’

  Een handreiking voor de diaken. Dit boekje behandelt de Bijbelse opdracht tot diaconaat en praktische thema's rond het diakenambt.

  Details
 • GIDEONproducts

  Bij aankoop van een GIDEONproduct wordt 20% naar een goed doel overgeboekt. Steun ons met de aankoop van praktische artikelen zoals gereedschap of toiletpapier!

  Details
 • Boek ‘Lelie onder de doornen?’

  Leerzame lezingen over planten in de Bijbel waaruit geestelijke lessen te trekken zijn. Verkoop ten bate van Vervolgde Kerk.

  Details