Bijzondere Noden
Doneer ook!

Sleutelhanger uit Jordanië

Handgemaakte sleutelhanger van olijvenhout met Engelse en Arabische Bijbeltekst

Desert Rose Holy Land Designs is een programma in Jordanië voor lichamelijk gehandicapte en kansarme moslimvrouwen. Hun handicap zorgt ervoor dat ze niet ‘gezien’ worden in hun cultuur, waar eer en schaamte een grote rol speelt.

Deze sleutelhanger van olijvenhout is één van de producten die ze op ambachtelijke wijze leren maken. Het loon dat ze hiermee verdienen, stelt hen in staat om hun gezinnen huisvesting, voedsel en onderwijs te geven. De Engels en Arabische Bijbelteksten die ze in de sleutelhangers graveren, brengt de moslimvrouwen in aanraking met de Bijbelse boodschap.

€ 7,50 per stuk

Anderen kochten ook

Maak uw minderbedeelde naaste in het buitenland blij en geef hen een speciaal sponsorcadeau. Een cadeau waar u levens mee verandert!

 • GIDEONproducts

  Bij iedere aankoop van een Gideon product wordt 20% naar een goed doel overgeboekt. Steunt u ons via de aankoop van praktische artikelen zoals een paraplu, toiletpapier en gereedschap?

  Details
 • Boek ‘Lelie onder de doornen?’

  Leerzame lezingen over planten in de Bijbel waaruit geestelijke lessen te trekken zijn. Verkoop ten bate van Vervolgde Kerk.

  Details
 • Voedselpakket

  Geef een gezin in Oost-Europa een voedselpakket en help deze kwetsbare doelgroep in Oekraïne en Moldavië de wintermaanden door te komen!

  Details