Bijzondere Noden
Doneer ook!

Bijzondere Bonen

Steun deze Papoea's terwijl u geniet van een heerlijk bakje koffie!

Koffie, dat is een aardige manier om een beetje geld te verdienen, bedachten Abed-Nego en Oten in 2017. Abed-Nego’s droom is om helikopterpiloot te worden bij HeliMission, maar dat duurt lang en kost veel geld. Oten studeert theologie en voelt zich geroepen om later dominee te worden. Op zoek naar wat extra inkomsten, kwamen ze op het idee om de koffie te verkopen. Ze betalen de lokale koffieboeren een goede prijs en verkopen de koffie in Wamena, onder de naam Kopi Gunung, ‘bergkoffie’.

De goede, lekkere Arabica-koffie uit de hooglanden van Papoea (Indonesië) loopt goed. Voorlopig stoppen ze al het geld wat ze krijgen in het bedrijfje, om machines te kunnen kopen voor het pellen van de koffiebonen en het malen van de koffie. Als dat goed loopt, hopen ze er wat inkomsten uit te krijgen.

€ 2,50 per zakje

Bestelbaar vanaf 10 zakjes van 75 gram

Anderen kochten ook

Maak uw minderbedeelde naaste in het buitenland blij en geef hen een speciaal sponsorcadeau. Een cadeau waar u levens mee verandert!

 • GIDEONproducts

  Bij aankoop van een GIDEONproduct wordt 20% naar een goed doel overgeboekt. Steun ons met de aankoop van praktische artikelen zoals gereedschap of toiletpapier!

  Details
 • Boek ‘Lelie onder de doornen?’

  Leerzame lezingen over planten in de Bijbel waaruit geestelijke lessen te trekken zijn. Verkoop ten bate van Vervolgde Kerk.

  Details
 • Voedselpakket

  Geef een gezin in Oost-Europa een voedselpakket en help deze kwetsbare doelgroep in Oekraïne en Moldavië de wintermaanden door te komen!

  Details