Bijzondere Noden
Doneer ook!

Geef een cadeau!

Maak uw naaste blij met een uniek cadeau! Dat kan door zowel uw naaste in het binnenland als in het buitenland te verrassen. Geef een familielid bijvoorbeeld een sleutelhanger met Bijbeltekst, handgemaakt door Jordaanse moslimvrouwen met een handicap. Of geef een speciaal sponsorcadeau aan uw buitenlandse naaste, zoals een pakket christelijke boeken aan vrouwen in Pakistan of een dozijn kippen voor gezinnen in Zuid-Afrika!

Geef uw naaste in Nederland een cadeau

Op zoek naar een (verjaardags)cadeau met meerwaarde? Bestel ons boek 'Geef mij je hand', een waardevolle toevoeging aan iedere boekenkast. Of geef uw familie, vriend of buur een zelfgemaakt product van onze buitenlandse naasten en steun daarmee hun huishoudportemonnee.

 • Afrikaans armbandje

  Zuid-Afrikaanse vrouwen maken deze armbandjes voor analfabete dorpsgenoten. Aan de hand van de kleuren leggen ze het Evangelie uit.

  Details
 • Boek ‘Geef mij je hand’

  Wie verre reizen maakt, kan veel vertellen. In dit boek maakt u kennis met een aantal van onze wereldwijde naasten uit Irak, Noord-Korea, Peru en andere landen.

  Details
 • Boek ‘Lelie onder de doornen?’

  Leerzame lezingen over planten in de Bijbel waaruit geestelijke lessen te trekken zijn. Verkoop ten bate van Vervolgde Kerk.

  Details
 • GIDEONproducts

  Bij aankoop van een GIDEONproduct wordt 20% naar een goed doel overgeboekt. Steun ons met de aankoop van praktische artikelen zoals gereedschap of toiletpapier!

  Details
 • Portemonneetje uit Peru

  Met dit portemonneetje steunt u de huishoudportemonnee van gezinnen uit de sloppenwijken in Peru. Hoe? Lees het verhaal van Juana Maria.

  Details
 • Sleutelhanger uit Jordanië

  Lichamelijk gehandicapte moslimvrouwen in Jordanië worden 'niet gezien'. Deze sleutelhangers geven hen inkomen én brengen hen in aanraking met de Bijbel.

  Details

Geef uw naaste in het buitenland een cadeau

Maak uw minderbedeelde naaste in het buitenland blij en geef hen een speciaal sponsorcadeau.
Een cadeau waar u levens mee verandert!

 • Gezonde lunch

  Geef een straatkind in Peru vijf dagen lang een gezonde lunch en breng het zo in aanraking met de Bijbel en de christelijke normen en waarden.

  € 2,50

  Details
 • Voedselpakket

  Geef een gezin in Oost-Europa een voedselpakket en help deze kwetsbare doelgroep in Oekraïne en Moldavië de wintermaanden door te komen!

  € 5,00

  Details
 • Dozijn kippen

  Voorzie een arm gezin in Zuid-Afrika van inkomsten door hen een dozijn kuikentjes cadeau te doen en help hen om deze manier onafhankelijk en zelfvoorzienend te worden.

  € 12,00

  Details
 • Pakket christelijke boeken

  Geef een net afgestudeerde Pakistaanse vrouw een pakket christelijke boeken om haar toe te rusten in onze rijke gereformeerde literatuur!

  € 15,00

  Details
 • Training landbouwmethoden

  Geef een jongere in Malawi een training in landbouwmethoden, zodat ze leren het land op een goede en effectieve manier te gebruiken om later in eigen onderhoud te kunnen voorzien!

  € 50,00

  Details
 • Alfabetiseringstraining en examen

  Ondersteun een Pakistaanse vrouw om te leren lezen en schrijven en help haar zo een steunpilaar te zijn voor haar gezin!

  € 120,00

  Details