Bijzondere Noden
Doneer ook!

actie: Sponsorloop Calvijn College Middelburg

Wie: Calvijn College Middelburg

Wat: Sponsorloop

Opbrengst: € 25.000,-

Doel: Vluchtelingen Lesbos

Sponsorloop Calvijn College Middelburg

Van Vrouwenpolder naar Vlissingen voor vluchtelingen op Lesbos

Vrijdag 15 juli togen eerste- en tweedeklassers van het Calvijn College locatie Middelburg naar het strand. Ze werkten mee aan een sponsorloop voor vluchtelingen op onder meer het eiland Lesbos. De opbrengst: € 25.000 euro!

De tocht begon voor fervente wandelaars al om 7 uur in Vrouwenpolder. Deze groep van 18 leerlingen had 32 kilometer voor de boeg. De tweede groep (75 leerlingen) startte bij Domburg en legde 20 kilometer af. De laatste groep (225 leerlingen) overbrugde vanaf Westkapelle 14 kilometer. Bij de finish in Vlissingen werd afgesloten met een ijsje.

Compliment
Bij elkaar haalden de leerlingen € 24.561,96, bestemd voor de vluchtelingenhulp op Lesbos. Thomas van der Linden stond aan kop met maar liefst € 835,65. Dankzij een bijdrage van personeelsleden kon het bedrag naderhand worden bijgesteld naar € 25.000,-.

Een groot compliment aan alle leerlingen voor hun inzet. Heel hartelijk bedankt dat jullie op deze manier je medemens in nood willen helpen!

Gehouden acties

 • Snoepactie Banisschool Rijssen

  Rijssen bestemde de opbrengst van hun jaarlijkse kerstkaartenactie dit jaar voor de Vervolgde Kerk in Noord-Korea. En haalde een prachtig bedrag op!

  Details
 • Chris kanode voor Jordanië

  Met een kajak in vier dagen de hele Linge bevaren; Chris deed het, en vroeg aandacht voor Jordanië!

  Details
 • Orgel- en samenzangavond Goes

  Reindert Jan Rikkers en Arjen de Kraker organiseerden een orgel- en samenzangavond in Goes.

  Details