Christenen in Pakistan

Toerusting van vervolgde christenen

Verspreiding van christelijke lectuur

Projectomschrijving

Christenen in Pakistan vormen een kleine minderheid en worden vaak gestigmatiseerd. De meeste Pakistani’s zijn moslim, God en de Bijbel worden vrijwel niet geaccepteerd. Vooral ex-moslims hebben het erg zwaar. Zij worden meestal verstoten door hun familie en zijn na hun bekering hun leven niet meer zeker. Christenen worden regelmatig beschuldigd van godslastering, wat vaak een lange gevangenisstraf tot gevolg heeft. De situatie wordt steeds moeilijker en de vervolging neemt toe.

Bijzondere Noden werkt samen met SDOK om steun te geven aan christenen in Pakistan. Door het hele land heen bezoekt een lokale evangelist (nieuwe) christenen om hen meer te vertellen over het geloof. Ook worden er regelmatig gebeds- en Bijbelstudiebijeenkomsten georganiseerd. Er is bijzondere aandacht voor de eenzame christenen en christenen met een andere achtergrond. Ook geven we hen psychische en morele toerusting om in bedreigende situaties staande te blijven en proberen we hen voor te bereiden op vervolging.

Door deze activiteiten mogen christenen weten dat ze niet alleen zijn, maar dat ze omringd worden door een familie die hen steunt en voor hen bidt. Ook mogen ze gefundeerd worden in de Schrift, tot versterking van hun geloof. Op deze manier wordt Gods kerk in Pakistan bemoedigd en onderwezen.

Steun dit project

Uw gebed is onmisbaar! Bidt u mee dat dit werk mag bijdragen aan de uitbreiding van het Koninkrijk van God in Pakistan?

Doneer nu!

Draagt u bij aan het ondersteunen van vervolgde christenen in Pakistan?

Financieel

19.242,-
0,-
0,-
15
30
100
150

Frequentie:

  • eenmalig
  • per maand
  • per kwartaal
  • per jaar

€ 0,00

Uw gegevens:

Betaling:

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de laatste project-updates en meld mij aan voor de digitale nieuwsbrief.