Lectuurwerk Pakistan

Project: Lectuurverspreiding

Land/Regio: Pakistan

Categorie: Vervolgde kerk

projectomschrijving

Toerusting van Pakistaanse christenen

Christenen in Pakistan zijn een minderheid en worden steeds achtergesteld. Veel van de christenen hebben echter weinig Bijbelkennis. Er is daarom een grote behoefte aan toerusting en goede christelijke lectuur. Omdat Pakistan geen grote leescultuur heeft, moeten boeken aansluiten bij het niveau van het publiek. Bovendien zijn boeken duur voor de gewone Pakistaan.

Bijzondere Noden steunt een christelijke uitgever in Pakistan met de distributie van boeken door motorfietsen te sponsoren. Daarnaast is er een bedrag gegeven waarmee een aantal goede christelijke boeken herdrukt en tegen een lage prijs verkocht kunnen worden.

 

Sponsoring

Geeft u ook een gift voor dit project? Door deze Pakistaanse uitgever te steunen kunnen onze naasten in Pakistan bereikt worden met de boodschap van het Evangelie.

Doneer nu!

15
30
100
150

Financieel

333,-
0,-
9.458,-

verhaal

Een Pakistaanse broeder spreekt over zijn christelijke uitgeverij en deelt zijn zorgen en moeiten in Pakistan:

“Het feit dat onze christelijke uitgeverij bestaat, zie ik als teken dat God ons op deze plaats hebben wil. We zijn hier om Hem te dienen. Om het Evangelie te brengen. We worden vaak door moslims ondervraagd over de christelijke literatuur van onze uitgeverij. Dan vragen ze: ‘Bekeer je mensen?’ Wij antwoorden dan glimlachend: ‘Nee, alleen God bekeert mensen.’

En dat doet Hij nog steeds! Zijn werk gaat door. We zien dat mensen God gaan leren kennen door het lezen van christelijke boeken. Dat is heel bemoedigend. Tegelijkertijd zijn er zoveel uitdagingen voor de kerk van Pakistan. Christenen vinden het moeilijk om trouw te zijn aan waar God hen toe geroepen heeft. Er zijn zoveel afleidingen, die hen weghouden bij het volgen van Christus. We willen hen door middel van de christelijke boeken leren wat God van ons vraagt en hoe we tot eer van Hem kunnen leven.”