Aardbeving Turkije en Syrië

Voeding

Hygiëne

Medische zorg

Onderdak

Projectomschrijving

Aardbeving Turkije & Syrië

Op 6 februari 2023 was de aardbeving in Turkije en Syrië. Een catastrofale gebeurtenis met ruim 59.200 doden en meer dan 121.700 gewonden. Met blijvend leed en verdriet als gevolg.

Bijzondere Noden heeft een groot deel van de inkomsten besteed aan directe noodhulp: hygiëneproducten, voedsel, dekens, kleding, medicijnen en wasmiddelen. Volgende stappen zijn geweest: het plaatsen van zes grote waterzuiveraars bij woonvoorzieningen voor aardbevingsslachtoffers en het uitvoeren van herstelwerk aan woningen. Maar ook het financieel ondersteunen van personen of gezinnen.

Vouchers
Vanaf eind 2023 tot maart 2024 is er hulp in de vorm van: Bijbels, winterkleding voor kinderen en boodschappenvouchers. Deze zullen ook aan Syrische vluchtelingen worden uitgedeeld, die door de aardbeving nog verder tussen wal en schip zijn beland. Een laatste voorbeeld van steun is de psychische hulp voor kinderen en volwassenen.

Doneer via het onderstaande formulier of maak uw gift over naar: NL52 INGB 0000 3074 47 o.v.v. Aardbeving Turkije

Trauma
In bepaald opzicht lijkt het leven in het aardbevingsgebied weer te worden hervat. Gebouwen kunnen gesloopt worden, maar het trauma van een aardbeving is niet zomaar ongedaan te maken. Gods Woord kan echter troost bieden op de puinhopen van ons bestaan.

Dient u mee?

Door het bieden van deze praktische hulp, willen we de slachtoffers laten ervaren dat ze niet vergeten zijn. Het is ons verlangen dat onze daden een getuigenis achter mogen laten, ook daar waar evangelisatie door woorden niet mogelijk is. Wilt u dit werk gedenken in uw gebeden?

Help mee!

Doneer voor de aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië!

Financieel

2.564.199,-
0,-
0,-
15
30
100
150