Bijzondere Noden
Doneer ook!

Bijzondere Bonen

Steun deze Papoea's terwijl u geniet van een heerlijk bakje koffie!

Koffie, dat is een aardige manier om een beetje geld te verdienen, bedachten Abed-Nego en Oten in 2017. Abed-Nego’s droom is om helikopterpiloot te worden bij HeliMission, maar dat duurt lang en kost veel geld. Oten studeert theologie en voelt zich geroepen om later dominee te worden. Op zoek naar wat extra inkomsten, kwamen ze op het idee om de koffie te verkopen. Ze betalen de lokale koffieboeren een goede prijs en verkopen de koffie in Wamena, onder de naam Kopi Gunung, ‘bergkoffie’.

De goede, lekkere Arabica-koffie uit de hooglanden van Papoea (Indonesië) loopt goed. Voorlopig stoppen ze al het geld wat ze krijgen in het bedrijfje, om machines te kunnen kopen voor het pellen van de koffiebonen en het malen van de koffie. Als dat goed loopt, hopen ze er wat inkomsten uit te krijgen.

€ 2,50 per zakje

Bestelbaar vanaf 10 zakjes van 75 gram

Anderen kochten ook

Maak uw minderbedeelde naaste in het buitenland blij en geef hen een speciaal sponsorcadeau. Een cadeau waar u levens mee verandert!

 • Sleutelhanger uit Jordanië

  Lichamelijk gehandicapte moslimvrouwen in Jordanië worden 'niet gezien'. Deze sleutelhangers geven hen inkomen én brengen hen in aanraking met de Bijbel.

  Details
 • Boek ‘Geef mij je hand’

  Wie verre reizen maakt, kan veel vertellen. In dit boek maakt u kennis met een aantal van onze wereldwijde naasten uit Irak, Noord-Korea, Peru en andere landen.

  Details
 • Afrikaans armbandje

  Zuid-Afrikaanse vrouwen maken deze armbandjes voor analfabete dorpsgenoten. Aan de hand van de kleuren leggen ze het Evangelie uit.

  Details