hoop voor christenen in Pakistan

Het leven van christenen in Pakistan bestaat uit hard werken en weinig loon. Kinderarbeid, analfabetisme en discriminatie zijn aan de orde van de dag. Wij steunen Pakistaanse christenen om hen op te laten staan uit de cirkel van armoede. Dat doen we door alfabetiseringscursussen, christelijk onderwijs, christelijke toerusting door middel van literatuur en steun aan ex-moslims.
 

Wederzijdse verbondenheid

“Het is heel bemoedigend voor ons om te weten dat er iemand om ons geeft en ons wil steunen,  zodat we een betere toekomst tegemoet kunnen gaan.” zegt de Pakistaanse Rebina. “Wij bidden voor de mensen in Nederland en  we zijn erg dankbaar voor hun steun. U zult van nu af aan in onze gebeden zijn.”

Ook hebben veel Nederlandse kinderen in de afgelopen maanden een kaartje geschreven naar kinderen in Pakistan om hen een persoonlijke boodschap mee te geven in het Urdu of Engels. Inmiddels zijn de kaartjes aangekomen! De kinderen vonden het erg bijzonder om een persoonlijk kaartje uit Nederland te krijgen. Als dank heeft één van de kinderen een boodschap ingesproken voor de kinderen in Nederland (zie het filmpje rechts hiernaast).

 

Helpt u Pakistaanse christenen te ondersteunen?

 

ActueelProjecten
DONEREN
100% naar het goede doel


Op de hoogte blijven? Schrijf je gratis in voor onze digitale nieuwsbrief ►